Ochtend

5 Augustus, donderdag

Gistermorgen hing er een mist die al snel verdween. Ik ben toch even via het engelse werk naar het werk gefietst in de hoop wat mooie zonneharpen te zien. Die waren er wel maar niet zulke mooie als ik had gehoopt, daarvoor was het bladerdak nog te dik.

Maar ach, ook zonder die lichtstralen was het heerlijk vertoeven in het park. Nu de regen de paden in het park keurig had aangeharkt, kon ik aan de sporen zien dat ik de tweede fietser was die die ochtend door het park fietste.

Toen ik het park bijna weer ging verlaten zag ik nog wat mooie zonneharpen, toch nog op de foto dus.

4 gedachten over “5 Augustus, donderdag

  1. En om in herhaling te blijven; die tweede foto is erg fraai 😀
    Wat heeft die beter dan de laatste, die mooi is maar wat geijkt?
    Nou de mystieke sfeer, het fellere zonlicht op het gras rechts,
    de zonneharp -niet te dun niet te dik, de blauwe lucht
    en het bospad -zichtbaar, niet donker- dat uitnodigt om verder te lopen 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.