Ochtend

6 Augustus, zaterdag

In mijn tuin groeit een plant waarvan ik geen idee heb wat het is. Het is spontaan aan komen waaien (net zoals vreemd genoeg een aantal tomatenplanten) en ik laat hem maar in bloei komen zodat ik kan uit vogelen wat het is. Toen ik er weer eens bij stond te kijken naar de eerste knoppen die er aan zitten, zag ik deze sprinkhaan zitten.

Hij was zo vriendelijk om even op de rand van het blad te komen zitten zodat ik een portretje van hem kon maken.

Als je hem zo van alle kanten bekijkt is het eigenlijk maar een eigenaardig beestje.

4 gedachten over “6 Augustus, zaterdag

  1. Het blad doet aan dat van grote weegbree denken. Het beestje is vreemd, maar wel ontroerend. Die oogjes…..

  2. Hahahaha, wat een giller! Eerst dat portret en daarna kijkt hij omhoog: wat doet die daar nou?? 😆

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.