8 Augustus, maandag

Hij wachtte zo lang met nieuwe bladeren maken en groeide zo langzaam, dat ik dacht hij dit jaar geen bloemen meer zou vormen. Maar de engelwortel verraste mij en kwam met een paar prachtige bloemen. De wespen zijn er gek op, het is het enige plekje in de tuin waar ik ze zie. De donkerpaarse bloemen vormen een mooie achtergrond voor deze gele beestjes.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “8 Augustus, maandag”

  1. vlasje avatar

    ik ken alleen een witte versie, de wilde. Mooie kleurentegenstelling!

  2. Marmein avatar
    Marmein

    ik dacht ook een witte gekocht te hebben, maar ja….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *