12 Augustus, vrijdag

Als tuinbezitster moet ik natuurlijk gruwen van de slakken in mijn tuin. Van die grote naaktslakken doe ik dat ook wel. Eergisteren heb ik van 3 vierkante meter tuinpad ruim 20 grote naaktslakken gevist.

Maar die hele kleine huisjesslakken vind ik toch wel heel schetig. Amper een centimeter groot van staart tot oog, kroop deze vanmorgen rond op een vijgeblad, zoekend naar een manier om er weer af te komen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “12 Augustus, vrijdag”

  1. klaproos avatar

    goeiemorgen marmein,

    je maakt de meest betoverende foto’s,
    puur genieten hier: -)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *