15 Augustus, maandag

Vandaag maar eens een raadplaatje. Het is een gebruiksvoorwerp dat ik mij een tijdje geleden kado heb gedaan. Vanaf het moment dat ik het in mijn kamer neerzette was ik al van plan er een foto van te maken, en vandaag was het dan zover.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

6 reacties op “15 Augustus, maandag”

 1. Margo avatar

  Ja duh .. vlasje is me voor!

 2. Anita avatar

  Een lamp is ook het eerste dat in mij opkwam, maar het vast een macro en zet je ons allemaal op het verkeerde been! Is het misschien een kwastje voor het verwijderen van stof van je camera? Iets anti-statisch of zo?

  Dan heb ik nog een vraag… Ik denk erover om een mooie groothoeklens te kopen. Heb jij de foto’s van het bos bij Ruinen gemaakt met de Canon EF-S 10-22? Ik heb een 100 mm macrolens die prachtige opnames maakt zonder storende lensfouten Daarnaast heb ik een zoomlens die dat wel heeft en ik stoor me daar erg aan, vooral aan de chromatische aberratie. Al weet ik dat veel zoom en een perfect plaatje niet goed samengaan. Wat is jouw ervaring met de groothoeklens? Komt hij in de buurt van de kwaliteit van de macrolens?

  Groet! Anita

 3. Laura avatar
  Laura

  Is er al een oplossing van dit raadplaatje? 😀

  is het soms zo’n sprietig ding waar je aan het eind knijpertjes op hebt om foto’s aan te doen?

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Het was meteen goed geraden, het is een lamp

 5. Laura avatar
  Laura

  Okeeej 😀 Opmerkelijk ding dan, met al die ‘snoertjes’/buisjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *