6 gedachten over “15 Augustus, maandag

  1. Een lamp is ook het eerste dat in mij opkwam, maar het vast een macro en zet je ons allemaal op het verkeerde been! Is het misschien een kwastje voor het verwijderen van stof van je camera? Iets anti-statisch of zo?

    Dan heb ik nog een vraag… Ik denk erover om een mooie groothoeklens te kopen. Heb jij de foto’s van het bos bij Ruinen gemaakt met de Canon EF-S 10-22? Ik heb een 100 mm macrolens die prachtige opnames maakt zonder storende lensfouten Daarnaast heb ik een zoomlens die dat wel heeft en ik stoor me daar erg aan, vooral aan de chromatische aberratie. Al weet ik dat veel zoom en een perfect plaatje niet goed samengaan. Wat is jouw ervaring met de groothoeklens? Komt hij in de buurt van de kwaliteit van de macrolens?

    Groet! Anita

  2. Is er al een oplossing van dit raadplaatje? 😀

    is het soms zo’n sprietig ding waar je aan het eind knijpertjes op hebt om foto’s aan te doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.