Bloemen

21 Augustus, zondag

Ik had er zo opgelet. De lelie voor mijn vijver moest wit zijn en dus zocht ik tussen al de labels met roze waterlelies naar een witte. En omdat de labels vast zaten aan het potje kon dit niet fout gaan. Maar zoals de meeste witte bloemen die ik kocht voor mijn tuin, bleek ook deze roze te zijn. Het gaat niet helemaal zoals ik in gedachten had in mijn tuintje.

2 gedachten over “21 Augustus, zondag

  1. Hihi! :mrgreen:
    Als het alleen planten waren zou je gaan denken dat er iets in je grond zit…

    Toch wonderlijk. heb je de pot en label nog, breng het terug!
    Ik zou ‘m houden, witte vind ik niet zo mooi, deze is prachtig en van binnen echt wel wit!

  2. Het beste is om ze in bloei te kopen, maar ligt wat moeilijk bij een waterlelie….;-)) hoe vaak ik al niet een witte regen kocht en een blauwe of roze kreeg…:-000
    Maar de foto is magnifiek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.