22 Augustus, maandag

Van ZusL kreeg ik wat takken met zaad van de judaspenning mee. Naar haar zeggen bloeien ze wit, maar ja, met de vreemde dingen die er in mijn tuin gebeuren….. Ik zal het wel zien ver twee jaar. In ieder geval worden de zaaddoosjes wel wit, en om die gaat het mij natuurlijk.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “22 Augustus, maandag”

 1. Ina avatar

  Witte judaspenning .?? Nou ik ben benieuwd
  ken alleen maar de paarse versie

 2. Karin avatar

  Ik ken ze wit en paars.
  Als het een kruising is,
  en dat is het natuurlijk,
  kunnen ze ook paars worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *