24 Augustus, woensdag

Geplaatst op

Xarak en ik stapten even de tuin in toen we een kleine pad verrasten. Hij was zelf ook net het tuinpad opgestapt en daar zijn beste verdediging niet bewegen is, bevroor hij midden in zijn beweging. Het werkte zo goed dat Xarak niet in da gaten had dat hij er vlak bij stond.

De pad had vertrouwen genoeg in zijn camouflage om te blijven zitten terwijl ik met mijn camera om hem heen draaide.

Categorie├źn:Tuin

3 reacties op “24 Augustus, woensdag&rdquo

  1. Katten zien vooral beweging.

    Daar kwam ik achter toen ik mijn oude en halfblinde Gijsbrecht een emmer met een muisje erin liet zien. Hij leek niet ge├»nteresseerd. Tot het muisje bewoog en oude Gijs sneller dan het licht uithaalde en het muisje aan een nagel spiesde……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.