30 Augustus, dinsdag

Een tijdje geleden bestelde ik een paar bollen van de herfststijlloos. Een krokus-achtige bloem die in de herfst bloeit, altijd weer vreemd om te zien vind ik. Maar ik was de doos met bollen een beetje vergeten. Afgelopen weekend dacht ik er weer aan, bij het openen van de doos bleek dat de bollen niet op mij gewacht hadden en al vrolijk bezig waren met uitgroeien.

Nu staan ze in de vensterbank en hebben alle bloemknoppen een paarse kleur gekregen. Na de bloei gaan ze de tuin in, dan kan ik mij er volgend jaar weer over verwonderen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “30 Augustus, dinsdag”

  1. Anton avatar
    Anton

    Herfststijlloos..hartstikke giftig! Oppassen met dit plantje dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *