Bloemen

31 Augustus, woensdag

In het voorjaar heb ik wat dahliaknollen in de grond gestopt, nu,tegen het eind van de zomer, staan ze in bloei. Sommigen van hen hebben grote bloemen, zoals deze wit-roze. Hij is groter dan mijn hand en dat is een vreemd gevoel als je hem vasthoud om in de vaas te zetten.

4 gedachten over “31 Augustus, woensdag

  1. Ik zag in Oost Duitsland veel ‘ouderwetse’ bloemen, zoals veel dahlia’s. Ik vind ze wel mooi, jammer dat ze een beetje uit de gratie zijn.

  2. Heb ook Dahlia’s… ze geven echt kleur in mijn tuin nu bijna alles is uitgebloeid.
    Vind dit ook een heel mooi soortje en mooi vastgelegd Marmein!
    Lieve groetjes Anna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.