1 September, donderdag

Een beetje een raar onderwerp misschien voor de eerste dag van September, maar ik zit midden in de voorbereidingen voor mijn vakantie, en daar horen handschoenen bij. Ik was al een tijdje op zoek naar handschoenen met een opklapbare duim en wijsvinger zodat ik de camera kan bedienen zonder mijn handschoenen uit te hoeven trekken.

Eerst leek er maar een soort te zijn, te koop bij de buitensportwinkels. Maar doorzoekend op internet bleken de sportvis-winkels veel meer keus te hebben. Gisteren ben ik even bij zo’n zaak langs gefietst en heb ik de handschoenen gekocht. Er zitten ronde stukjes klittenband op zodat de topjes niet terug klappen. Voor de zekerheid heb ik nog dunne onderhandschoenen gekocht zodat mijn vingertoppen niet helemaal blootgesteld worden aan de kou. Volgens mij ben ik wat kleding betreft klaar voor Svalbard.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “1 September, donderdag”

 1. Jetske avatar

  Thermo-ondergoed?
  Slim zo’n handschoen.
  Die vinger die eruit steekt is die van iemand die bij een hoveniersbedrijf werkt? 😉

 2. Ina avatar

  Verhip je moet nog op vakantie helemaal niet meer aangedacht
  wanneer eigenlijk.?? of moet ik je blog ff doorspitten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *