1 September, donderdag

Geplaatst op

Een beetje een raar onderwerp misschien voor de eerste dag van September, maar ik zit midden in de voorbereidingen voor mijn vakantie, en daar horen handschoenen bij. Ik was al een tijdje op zoek naar handschoenen met een opklapbare duim en wijsvinger zodat ik de camera kan bedienen zonder mijn handschoenen uit te hoeven trekken.

Eerst leek er maar een soort te zijn, te koop bij de buitensportwinkels. Maar doorzoekend op internet bleken de sportvis-winkels veel meer keus te hebben. Gisteren ben ik even bij zo’n zaak langs gefietst en heb ik de handschoenen gekocht. Er zitten ronde stukjes klittenband op zodat de topjes niet terug klappen. Voor de zekerheid heb ik nog dunne onderhandschoenen gekocht zodat mijn vingertoppen niet helemaal blootgesteld worden aan de kou. Volgens mij ben ik wat kleding betreft klaar voor Svalbard.

2 reacties op “1 September, donderdag&rdquo

  1. Thermo-ondergoed?
    Slim zo’n handschoen.
    Die vinger die eruit steekt is die van iemand die bij een hoveniersbedrijf werkt? ;-)

  2. Verhip je moet nog op vakantie helemaal niet meer aangedacht
    wanneer eigenlijk.?? of moet ik je blog ff doorspitten ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.