3 September, zaterdag

Ik meende vanuit de auto al een paar keer gezien te hebben dat er aan sommige vlierbomen witte bloemschermen hingen. Maar telkens was dat langs een snelweg, niet echt een plek om het eens even goed te bekijken.

Gisteren ben ik na het werk via het engelse werk naar huis gefietst om daar te kijken of er ook vlierbomen waren die weer in bloei stonden. Maar ik vond er geen enkele, tot dat ik net buiten het park kwam, daar stond een vlier met wat zielige trosjes met bessen, maar ook met een paar bloemschermen.

Geen enkele bloemscherm hing dicht bij wat besjes maar gelukkig was er een vriendelijke voorbijganger die de bloesem wel even naar de bessen wilde buigen. Hij had ook oog voor detail, elk blaadje dat in de weg kon zitten werd keurig op zij gebogen zodat de bessen en bloesem beiden goed te zien waren.

Ik heb het zelf nog nooit eerder gezien, zo’n tweede bloei bij de vlier. Jullie wel?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “3 September, zaterdag”

  1. Margo avatar

    Dus jij krijgt tegenwoordig assistentie bij het fotograferen? Die man of vrouw wou gewoon graag zelf op de foto, desnoods maar alleen zijn of haar hand! 😉

  2. Ina avatar

    De natuur is van de leg,ik zag bij de plaatselijke omroep
    een foto van een appelboom in bloei ook niet normaal…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *