Xarak

9 September,vrijdag

Ik had een kastje via internet verkochten gistermiddag zou die opgehaald worden. Het kastje heb ik daarom naar beneden gesleept en schoongemaakt, deurtjes en laatjes weer dicht zodat het kastje er voor de koopster netjes bij stond. Die belde even later om te zeggen dat ze het kastje die avond niet kon komen halen en moesten we een nieuwe afspraak maken.

Even later kwam Xarak aan getrippeld. Met een pootje werd het deurtje van het kastje open geduwd en vervolgens stapte hij naar binnen om er alleen nog uit te komen als hij dacht dat er wat te halen viel bij mij (een knuffel of eten, dat heeft hij beiden even graag)

Gekke kat. Nooit wil hij in een doos kruipen of onder een kleed of zo kruipen, en zo zit hij de hele avond in de kast. Nou ja, hij kan er nu het hele weekend van genieten.

4 gedachten over “9 September,vrijdag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.