Landschap

19 September, maandag

Vandaag een wat later logje, maar wat wil je, de wekker staat uit omdat mijn vakantie eindelijk begonnen is. Nog even en dan vlieg ik naar het hoge noorden. Tot die tijd geniet ik met volle teugen van de hollandse luchten. Want o, o, wat was het gisteren weer mooi. Loodgrijze luchten met af en toe wat zon wat alles in een onwaarschijnlijk licht zette.,

Het torentje van Zalk, aan de andere kant van de IJssel, stak vreemd af  tegen deze donkere lucht.

Heel lang kon ik er buiten niet van genieten, een sterke wind die ineens op stak waarschuwde mij dat het elk moment kon gaan regenen. Net weer binnen bleek het geen regenbui maar een hagelbui die ik had gefotografeerd.

5 gedachten over “19 September, maandag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.