19 September, maandag

Vandaag een wat later logje, maar wat wil je, de wekker staat uit omdat mijn vakantie eindelijk begonnen is. Nog even en dan vlieg ik naar het hoge noorden. Tot die tijd geniet ik met volle teugen van de hollandse luchten. Want o, o, wat was het gisteren weer mooi. Loodgrijze luchten met af en toe wat zon wat alles in een onwaarschijnlijk licht zette.,

Het torentje van Zalk, aan de andere kant van de IJssel, stak vreemd af  tegen deze donkere lucht.

Heel lang kon ik er buiten niet van genieten, een sterke wind die ineens op stak waarschuwde mij dat het elk moment kon gaan regenen. Net weer binnen bleek het geen regenbui maar een hagelbui die ik had gefotografeerd.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “19 September, maandag”

 1. Margo avatar

  Prachtig die panorama!!

 2. Monique avatar

  Wow, wat ee ndreiging. die laatste is helemaal geweldig. Hoewel, je wilt er niet onder staan…;-)
  Groet, monique

 3. FotoAnna avatar

  Spannend hoor Marmein die dreiging!
  Heel mooi vastgelegd.
  Lieve groetjes van Anna

 4. Collega R uit Z avatar
  Collega R uit Z

  Erg mooi hoor.
  Het lijkt bijna nep, zo erg steekt het af. Goed bezig!

 5. Karin avatar

  Ik liep toen net met mijn camera door de Aalanden volkstuinen. Zonder jas …… het liep goed af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *