Ochtend

21 September, woensdag

Hier gaat de boel een tijdje op slot, ik vrees dat hier wat stof en spinnewebben verzameld gaan worden . Marmein gaat anderhalve week op reis. Een reis waarbij ze thermisch ondergoed, handschoenen en pantoffels mee neemt.

Natuurlijk gaan ook alle lenzen, batterijen en de camera mee. Een week lang zeilen rond Spitsbergen op een boot gevuld met 32 fotografen. Tussen de stops door zijn er lezingen en fotobesprekingen aan boord. Aan de ene kant lijkt een week mij vreselijk kort, aan de andere kant lijkt het mij ook heel vermoeiend en is een week je helemaal onderdompelen in fotografie op een noordpool-achtige omgeving meer dan genoeg.
Tot binnenkort allemaal!

8 gedachten over “21 September, woensdag

 1. Ik wens je een ontzettend fijne en mooie vakantie en kijk heel erg uit naar de foto’s die je mee terug zult brengen!

  groetjes van Ank

 2. Ook ik wens je een fantastische reis. Ik verheug mij nu al op de foto’s die we na je terugkomst zullen zien

  groetjes van Lidy

 3. Dat klinkt als een geweldige reis.
  Heel veel plezier en probeer tussendoor ook nog wat te ontspannen en bij te komen.
  Hartelijke groet van Jetske

 4. Wauw! Ik zag laatst een paar fotoboeken van een een andere fotografe. Zag er goed uit, de vogels, de natuur en het eten aan boord…….

 5. Aaaaah u bereid zich voor merk ik
  ik hoor net dat december goed winter gaat worden met de nadruk op goed…..

  Heel veeeeel plezier gewenst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.