Allerlei

11 Oktober, in het donker

Nu was er voor gisteren een oproep gedaan om iets uit te doen, maar dat rond negen uur gisteravond in mijn meterkast een doffe tik klonk en vervolgens alles in huis uit viel was ook wat overdreven. Even was ik bang dat ik afgesloten was, maar dat bleek niet het geval.  De monteur die een uurtje later langs kwam constateerde kortsluiting in de aardlekschakelaar. Daar moet een installatiebedrijf bij komen zei hij. Ik zal zo maar eens naar zo’n bedrijf op zoek gaan. Gelukkig kan via de kattenluikjes van buurvrouw en mij een verlengsnoertje zo prik zodatrgen voor wat ik een logje kan schrijven en koffie kan zetten.

Eén gedachte over “11 Oktober, in het donker

  1. Oef .. 😯 , gelukkig maar ergens, want daar dient zo’n ding voor.
    Laatst ook gezien: op 2 plekken helemaal doorgesmolten 🙄

    Lang leve de kattenluikjes 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.