11 Oktober, in het donker

Nu was er voor gisteren een oproep gedaan om iets uit te doen, maar dat rond negen uur gisteravond in mijn meterkast een doffe tik klonk en vervolgens alles in huis uit viel was ook wat overdreven. Even was ik bang dat ik afgesloten was, maar dat bleek niet het geval.  De monteur die een uurtje later langs kwam constateerde kortsluiting in de aardlekschakelaar. Daar moet een installatiebedrijf bij komen zei hij. Ik zal zo maar eens naar zo’n bedrijf op zoek gaan. Gelukkig kan via de kattenluikjes van buurvrouw en mij een verlengsnoertje zo prik zodatrgen voor wat ik een logje kan schrijven en koffie kan zetten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “11 Oktober, in het donker”

  1. Laura avatar
    Laura

    Oef .. 😯 , gelukkig maar ergens, want daar dient zo’n ding voor.
    Laatst ook gezien: op 2 plekken helemaal doorgesmolten 🙄

    Lang leve de kattenluikjes 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *