Fauna

13 Oktober, een vreemde vogel

Vlak bij de Vreugderijkerwaard zag ik dit vogeltje op een paaltje zitten. Ik had geen idee wat voor een vogeltje het was, dat werd thuis dus zoeken naar de juiste soortnaam. Wanneer je dat via internet doet kan dat knap lastig zijn. Een site met een overzicht waar je de foto’s van alle vogels kunt zien heb ik nog niet kunnen vinden. En wanneer je een vermoeden van een naam hebt en op die naam naar meer plaatjes gaat zoeken, kun je aardig in de war worden gebracht doordat er foto’s getoond worden van vogels die er vaagjes of echt niet op lijken.

Maar als ik het goed heb opgezocht, dan zou dit wel eens een izabeltapuit kunnen zijn.

5 gedachten over “13 Oktober, een vreemde vogel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.