15 Oktober, zaterdag

Gisteravond kleurde de lucht weer prachtig, die zonsondergang kon ik niet zo maar voor bij laten gaan. Maar onderweg naar het water kwam ik aan de praat met een van de buurtbewoonsters. Al pratend zag ik de kleuren in de lucht veranderen van oranje naar blauw. Eenmaal uitgepraat was er alleen nog een smalle strook oranje te bewonderen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “15 Oktober, zaterdag”

  1. Astrid avatar
    Astrid

    De foto is dan misschien niet geworden wat jij er van had gehoopt
    maar ik vind ‘m prachtig met de mooie takken van de boom op de voorgrond.

  2. Margo avatar

    Jeetje, ik had gezegd, sorry, ik moet dringend naar een fotoshoot!! :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *