Ik blijf in dit logje nog heel even op Hermanseiland, Natuurlijk lag ik daar binnen de kortste keren lang uit op de grond om macro-foto’s te maken. De fotograaf die ons deze reis begeleide legde aan sommige andere reizigers uit dat je vanuit een laag standpunt vaak mooie foto’s kan maken. Toen ik weer opstond en mij omdraaide zag ik dit tafereeltje.

Die dag voeren we ook langs een gletsjer. Onvoorstelbaar dat die witte massa die zich om de bergpunten heen slingerde een langzaam bewegende massa ijs was.

Door het kalme weer weerspiegelde de gletsjer mooi in de zee.

Van wat dichterbij was goed te zien hoe het ijs zich over de rotsen heen plooide.

En van heel dichtbij was de hoge wand van ijs wel heel indrukwekkend…

Aan de achterkant van het schip zag het landschap er weer heel anders uit. Daar verschool de zon zich net achter een paar wolken.