30 Oktober, onverwacht kleurrijk

Geplaatst op

De gelderse roos in mijn tuintje had ik eigenlijk in een opwelling gekocht. Thuis een lege tuin hebben en dan in een bomenkwekerij staan waar alles voor de helft van de prijs weg ging, wie kan zich dan inhouden? Met de moerbei en de kornoelje ging er dus ook een gelderse roos mee in mijn autootje. Dit voorjaar verhuisde de gelderse roos van de schaduwplek in de achtertuin naar de zonnige voortuin. Hij heeft daar prachtig gebloeid maar de knalrode bessen bleven helaas uit, alleen hier en daar hingen er een paar.

Maar die teleurstelling heeft hij weer helemaal goed gemaakt door zijn toegift van prachtig verkleurend blad. Zijn buurvrouw IJzerhard doet er nog een schepje bovenop door haar bloemen tussen de bladeren door te laten piepen. Ik kan zo genieten van de herfst….

Eén antwoord op “30 Oktober, onverwacht kleurrijk”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.