1 November, een verrassing

In de tuin rond mijn huis willen de lupines niet zo. Dit jaar waren ze er wel, maar veel zin hadden ze er niet in geloof ik. Tussen het hoge gras op mijn moestuintje bleek een lupine te staan die er wel zin in had. 1 November, en hij staat er bij alsof het lente is. Dan maar genieten van lupines op mijn moestuintje, ik zal er volgend jaar een mooi hoekje voor reserveren.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “1 November, een verrassing”

  1. Laura avatar
    Laura

    Als het nog even zo zacht blijft, kan je er hopelijk nog wat langer van genieten, ze is prachtig! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *