2 November, slechte gewoontes

Een van mijn slechte gewoontes is het niet eten van fruit. Meestal heb ik rond deze tijd van het jaar een opleving. Dan lachen de mandarijnen op de merktkramen mij toe en koop ik een grote zak van die oranje bolletjes. De eerste twee gaan nog wel, die eet  ik dat zelfde weekend op. Maar wanneer de werkweek weer begonnen is vergeet ik steeds weer een paar in mijn tas te stoppen. Maar vanmorgen niet, vandaag ga ik werken aan een goede gewoonte, ik heb net twee mandarijnen in mijn tas gestopt.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

2 reacties op “2 November, slechte gewoontes”

  1. Astrid avatar
    Astrid

    Dat was een goed voornemen……heb je ze ook opgegeten? 🙂

  2. Marmein avatar
    Marmein

    Jawel, twee van de drie zijn opgegeten door mij :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *