4 November, op de uitkijk

Toen ik deze week naar huis fietste, zag ik een buizerd op een lantaarnpaal op de uitkijk zitten. Met een camera en een 135mm lens in de fietstas, wilde ik wel een poging doen om het beestje op de foto te zetten. Was ik gewoon blijven fietsen dan was hij vast blijven zitten, maar iemand die stilstaat en vervolgens naar je gaat staan kijken is natuurlijk niet te vertrouwen. Dan maar snel een foto gemaakt toen hij weg vloog.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “4 November, op de uitkijk”

  1. Karin avatar

    Ik had met kraaien en ander zwart gevogelte dezelfde ervaring. Loop of fiets je gewoon voorbij kun je dichtbij komen,
    maar richt je een camera dan vliegen ze snel weg!

    Gelukkig was jij ook snel.

    Ooit bij het paardrijden vloog er een voor me weg, maar hij kwam met een boogje over mijn hoofd teruggevlogen, alsof hij ons ook eens goed wilde bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *