Spitsbergen

Spitsbergen, genieten van het licht

Ach, dat licht in Spitsbergen. Elke keer zag het er prachtig uit en maakte ik een foto. Wanneer ik de foto dan even snel bekeek op het display en daarna weer op keek, was het licht weer anders en volgens mij nog mooier. Geen wonder dat ik met een paar duizend foto”s thuis ben gekomen.

De bergen, de wolken de gletsjers, waar je ook keek het was wel een foto waard.

En dan dreven er af en toe ook nog onwaarschijnlijk blauwe ijsklonten voorbij.

Waar je dan weer allerlei vormen in kon zien. Zien jullie wat ik zie?

En dan zag je in dat landschap ook nog eens kleine huisjes staan die helemaal in het landschap leken op te gaan, maar dat wordt weer een ander logje.

Eén gedachte over “Spitsbergen, genieten van het licht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.