15 November, frisjes

Voor ik naar het werk zou gaan dacht ik nog dat het misschien tijd werd om mijn handschoenen eens op te zoeken, maar tegen de tijd dat ik op de fiets stapte was ik ze alweer vergeten. Hoe verder ik fietste hoe meer wit ik zag, hoe kouder ik het leek te krijgen. Maar het was weer genieten van de aangevroren mist, een vleugje winter na een weekend van verwondering over de nog steeds bloeiende rozen, salvia’s, malva’s en klaprozen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “15 November, frisjes”

  1. Laura avatar
    Laura

    Ach die berijpte takjes hoe mooi… 😀

  2. Jack meester avatar
    Jack meester

    Jacky l.t.f. Ameland super net zo mooi als de kunst hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *