Spitsbergen

Spitsbergen, veranderend licht

We liepen nog steeds rond op Blomstrandoya, in het gebied rondom de huisjes bij het strand. Ook deze wandeling had ik weer heel wat lopen fotograferen, maar wat wil je ook met die landschappen en het steeds veranderende licht. Zo scheen de zon, en zo was die weer weg.

Om uiteraard even later weer te verschijnen.

Langs de randen van de baai lagen weer heel wat brokken ijs, natuurlijk kon ik het niet laten ook die te fotograferen.

Boven op een rots stond een klein huisje, meer dan een schuur was het eigenlijk niet. Echt een plek om te genieten van de stilte.

En o ja, daar in de buurt is ook nog een geocache te vinden. Waar zeg ik natuurlijk niet, ik heb mijn naam op het lijstje in de cache opgeschreven en hem weer op zijn plaats teruggezet. Daarmee was het officieel mijn derde geocache.

Het was weer een geslaagde wandeling die middag waarop uiteraard weer een heerlijke maaltijd volgde.

2 gedachten over “Spitsbergen, veranderend licht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.