Tuin

21 November, sterk spul

Ik ben in mijn moestuintje nog steeds bezig met het verwijderen van kweek, en dan met name de wortels van dit onkruid. Gelukkig is het einde nu in zicht, nog 1 zesde van de tuin te gaan. Zo lang de winter nog niet is ingevallen ga ik daar rustig mee door, dat scheelt mij in het voorjaar weer werk.

Een van de dingen die ik dit weekend ook uit de tuin haalde waren de knollen van de dahlia’s. Boven de grond waren de planten bevroren, hoogtijd dus dat ik dit klusje ging doen. Ik haalde grote knollen uit de grond, veel groter dan de knollen die ik begin dit jaar in de grond stopte. Dat kweek sterk spul is bleek wel uit een van de wortels van de dahlia. Daar had een wortel van het onkruid zich dwars doorheen geboord.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.