27 November, een eerste kerstinkoop

Ze leken best aardig, daar in dat doosje in de winkel, en voor €1,19 heb ik ze maar meegenomen. Thuis had ik ze maar meteen uit het doosje gehaald, anders zouden ze toch maar voor een week of 3 a 4 boven aan de trap liggen voor ze weer naar beneden gingen. Maar ja, waar laat je ze dan he? Ik heb ze maar aan de twee staande lampen in de kamer gehangen, zo viel het licht er ook mooi op.

Voor dit logje heb ik er even een foto van gemaakt, had ik misschien niet moeten doen want nu zien ze er wel heel erg plastic uit, wat ze natuurlijk ook zijn, maar toch, een beetje de schijn op houden was toch mooi geweest.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

7 reacties op “27 November, een eerste kerstinkoop”

 1. Laura avatar
  Laura

  Ehm, vermoed eigenlijk dat het glas is…
  en zijn sommige kerstspulletjes niet ontzettend kitsch.. maar wel leuk toch 🙂

 2. froukje avatar
  froukje

  Zulke vogeltjes doe ik in de kerstboom, leuk hoor!

 3. maria avatar
  maria

  1 ,19 voor twee van die leuke vogeltjes, waar heb je die vandaan?

 4. Rileo avatar

  Kijk je wel eens bij mij Marmein?

 5. Marmein avatar
  Marmein

  Ik heb ze bij de action gekocht

 6. Marmein avatar
  Marmein

  Zo af en toe kom ik zeker even langs Rileo!

 7. maria avatar
  maria

  dank,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *