Ochtend

27 November, een eerste kerstinkoop

Ze leken best aardig, daar in dat doosje in de winkel, en voor €1,19 heb ik ze maar meegenomen. Thuis had ik ze maar meteen uit het doosje gehaald, anders zouden ze toch maar voor een week of 3 a 4 boven aan de trap liggen voor ze weer naar beneden gingen. Maar ja, waar laat je ze dan he? Ik heb ze maar aan de twee staande lampen in de kamer gehangen, zo viel het licht er ook mooi op.

Voor dit logje heb ik er even een foto van gemaakt, had ik misschien niet moeten doen want nu zien ze er wel heel erg plastic uit, wat ze natuurlijk ook zijn, maar toch, een beetje de schijn op houden was toch mooi geweest.

7 gedachten over “27 November, een eerste kerstinkoop

  1. Ehm, vermoed eigenlijk dat het glas is…
    en zijn sommige kerstspulletjes niet ontzettend kitsch.. maar wel leuk toch 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.