30 November, misterie

Een paar dagen geleden vond ik in mijn wc een volledig afgerolde rol wc papier. Op de grond lag een hele stapel papier in mooie lussen. Hoe zou dat nou zo gekomen zijn? Natuurlijk verdacht ik meteen Xarak, ik heb vaak genoeg op tv katten gezien die dat deden. Maar het papier was niet beschadigd, geen gaatje van een nageltje te zien. Een spook dan misschien? Je weet maar nooit immers?

Gisteren zat ik op het toilet, de wc-rol vlak onder mijn neus. Nogmaals zat ik te bedenken wat er toch gebeurd kon zijn. Zo’n rol kan zich toch niet zomaar afrollen? Ik scheurde een stuk wc papier af en liet een wat langere flap aan de rol naar beneden hangen, tot mijn stomme verbazing zag ik dat dat toch inderdaad kon. De rol begon zich spontaan af te rollen. Ook nu weer werden er mooie lussen op de grond gelegd. Blijkbaar kan het dus wel als het papier maar van zware kwaliteit is en de rol zo ver opgebruikt is dat hij geen contact meer maakt met de muur.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “30 November, misterie”

 1. FotoAnna avatar

  😀 😀 😀
  Ik zie het helemaal voor me…
  Lieve groetjes van Anna

 2. Margo avatar

  Wat raar!! :mrgreen: Maar dan nog, dan is het deel dat nog op de rol zit toch veel zwaarden dan het naar beneden hangende deel?

 3. marleen avatar

  Jij hebt vast een goed geolied lopend wc rolhangertje:-)))) Geweldig om dit te fotograferen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *