Allerlei

4 December, een boog

Afgelopen vrijdag was het een mooie dag om even in de moestuin te werken. Net toen ik op pad wilde gaan zag ik een regenboog in de verte. Ik deed daarom de camera snel in de tas. De regenboog was richting het volkstuintje en wie weet zou hij er nog zijn als ik daar van de fiets afstapte. En zowaar, ik liep door naar het einde van het volkstuintjescomplex, stapte door de haag en kon mooi de regenboog zien, een halve helaas.

Zo zie je maar weer hoe plaatselijk buien kunnen vallen. Ik heb vrijdag geen druppel gezien, maar aan de regenboog te zien regende het een eindje verderop wel die dag.

Eén gedachte over “4 December, een boog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.