Spitsbergen, bezoek

Op de mistige ochtend dat we Smerenburg bezochten, zijn we ook op bezoek geweest bij de zeehonden. We hoefden alleen maar voor een ander eiland te dobberen met het rubber bootje en de meest nieuwsgierige zeehond kwam al een kijkje bij ons nemen.

Later, toen we het eiland bezochten en ik op het laatste bootje wachtte om naar het schip terug te gaan, kregen we nogmaals bezoek van een zeehond. Bij het wegvaren zwom deze achter ons aan en sprong zowaar boven de golven uit. Een prachtig gezicht maar helaas heb ik daar geen foto van.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “Spitsbergen, bezoek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven