Spitsbergen, bezoek

Op de mistige ochtend dat we Smerenburg bezochten, zijn we ook op bezoek geweest bij de zeehonden. We hoefden alleen maar voor een ander eiland te dobberen met het rubber bootje en de meest nieuwsgierige zeehond kwam al een kijkje bij ons nemen.

Later, toen we het eiland bezochten en ik op het laatste bootje wachtte om naar het schip terug te gaan, kregen we nogmaals bezoek van een zeehond. Bij het wegvaren zwom deze achter ons aan en sprong zowaar boven de golven uit. Een prachtig gezicht maar helaas heb ik daar geen foto van.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Spitsbergen, bezoek”

  1. Jetske avatar

    Kijk dat is nog eens andere koffie dan Ecomare op Texel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *