12 December, eentje

Ik heb het er vast wel eens eerder over gehad, maar ik blijf het een vreemd gezicht vinden. Mijn nagenoeg zwarte kater heeft 1 witte snorhaar. Gisteravond lag meneer weer op de rugleuning van de bank en zijn snorhaar stak eigenwijs af tegen zijn zwarte vacht. Ik heb toen de leeslamp maar even op hem gericht zodat ik daar een foto van kon maken.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “12 December, eentje”

 1. vlasje avatar

  Xarax is een mooi bejaard heertje aan het worden. Die snorhaar is inderdaad funny.

 2. Jetske avatar

  Het is geen witte maar een grijze. 😉

 3. Margo avatar

  Heb je mascara? 😉

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Nee, ik heb geen mascara. Hij zou het er waarschijnlijk toch zo afgepoetst hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *