Tuin

14 December, planning

Afgelopen weekend heb ik het laatste stukje grond van mijn volkstuintje zo goed mogelijk ontdaan van kweek en ander onkruid. Ik dacht dat wat de volkstuin betrof nu een lange periode van rust aangebroken was, maar niets is minder waar. In de eerste week van januari wordt er mest bezorgd, tenminste, als ik wat bestel. Maar ja, hoeveel mest gaat er op 150 vierkante meter? En niet alle groenten blijken van mest te houden, dus waar ga ik wat planten straks? En wanneer kan ik wat gaan zaaien, en wat mag wel en niet naast elkaar?

Kortom, ik ben nog steeds bezig met mijn moestuintje maar vermaak mij er kostelijk mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.