20 December, klaar

Hij staat, de kerstboom. Net als elk jaar is het natuurlijk een echte boom, geen kunstboom want dat vind ik echt helemaal niets. Waarom mensen wel een plastic boom willen is mij een totaal raadsel. Net zoiets als plastic bloemen in de vensterbank, ook zo iets onvoorstelbaars, voor mij in iedergeval.

Net als andere jaren staat ook deze een tikkie scheef, en net als andere jaren nam ik mij voor geen kerstversiering meer te kopen maar ach, die kleine dennenappeltjes waren zo schetig en kostten bijna niets. En die kralenslingers gingen ook voor de helft van de prijs weg…. En net als andere jaren had ik nu ook weer totaal geen idee waar de haakjes ook maar weer waren om de kerstballen (nou ja, dennenappeltjes dan) mee op te hangen. Ze hangen nu daarom aan groene ijzerdraadjes die eigenlijk bedoelt zijn om tuinplanten mee vast te maken.

Net als andere jaren ben ik tevreden met mijn boompje, de vallende naalden neem ik voor lief, stofzuigen moet ik toch, dan maar wat zichtbaar ‘stof’ opzuigen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “20 December, klaar”

  1. Simone Willemsen avatar
    Simone Willemsen

    Hallo Marmein

    Ik ben zo’n mens die een plastic kerstboom bezit. Sinds ik deze optuig heb ik geen last meer van verkoudheden, astma aanvallen, ik kan ruiken tijdens de kerst. Voor mij is het een uitkomst een plasticboom. Niet meer ziek zijn tijdens de kerstdagen. Als ik er van verzekerd zou zijn dat ik nooit meer deze klachten krijg als ik een echte boom heb dan is de keus snel gemaakt voor een echte boom. Voor de rest geniet ik van al uw mooie foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *