22 December, spelen

Nog twee daagjes werken en dan lekker een weekje vrij. Zoals altijd ben ik dan altijd duizend en een dingen van plan. De wc verbouwen, time lapse filmpjes maken met een dolly, eindelijk de laatste plinten vast maken, rolgordijnen ophangen, oefenen met filmen met de 7D,  een stop-motion-filmpje maken…….

En zo zijn er nog wel wat dingen die ik wil gaan doen. Natuurlijk kan ik lang niet alles doen, grote kans ook dat ik heel iets anders ga doen, zo gaat het meestal wel in ieder geval. Wat ik zeker ga doen is spelen met klei om een stop-motionfilmpje te maken. Ik moet alleen nog bedenken waar het filmpje over moet gaan, en hoe ik het ga doen, en hoe ik de figuurtjes maak, en welke framerate ik dan moet gebruiken en… nou ja, ik kom vast nog wel meer uitzoekwerk tegen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “22 December, spelen”

 1. Margo avatar

  Hmmmm… Spannend! Leuk. Veel plezier!

 2. Margo avatar

  Hoe gaat het hiermee, of nog niet aan toegekomen?

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Nee, ik ben er helemaal niet aan toe gekomen. Ik ben in een video-edit-programma gerold (ik moet de filmpjes toch maken nietwaar). Ik ben nu aan het bestuderen wat ik met het programma kan en ga daarna eens bedenken wat ik er mee ga doen.

  Dan wil ik weer een animatie maken, dan weer filmen met de 7D, dan weer een stop-motion…… ik wordt gek van mijzelf omdat ik nog niet weet wat ik wil maar vermaak mij ondertussen kostelijk met het leren van adobe aftereffects.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *