27 December, fris

Geen idee hoe dit plantje heet, maar het staat er zoals altijd fris bij in december. Het zilvergrijze blad dat van onderen groen is, fleurt in de winter de tuin mooi op. Toch is het een eenjarige, niet winter vast dus. Tegen het eind van de winter, net wanneer ik denk dat ze het gaan overleven, geven ze de geest en blijft er niet veel meer over dan wat slijmerig groen. Maar zo ver is het nog lang niet, tot die tijd blijf ik dus van ze genieten. En wie weet, redden ze het dit jaar wel….

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “27 December, fris”

  1. Margo avatar

    Het lijkt wel een hertengewei! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *