Allerlei

31 December, nog eventjes

Nog eventjes en we zwaaien 2011 uit en verwelkomen we het nieuwe jaar. Ik zoals altijd met allerlei goede voornemens. Gezonder eten, wat beter op mijn uitgaven letten, de uitgestelde klusjes aanpakken, wat beter mijn best doen met het huishouden….

Om de een of andere reden vraagt zo’n nieuwjaar daar om, ik denk dat het komt door de luie en overdadige dagen van kerst tot oud en nieuw. Bij mij begint het nieuwe jaar altijd met het opruimen van de kerstboom en opfrissen van de woonkamer. Puntje vier heb ik dan tenminste al een beetje gedaan en ik ga opgeruimd het nieuwe jaar in, nou ja, de kamer dan.

Op de foto zie je wat er nog over is van de kogeldistel in mijn tuintje. Een half bolletje dat op een bloemetje lijkt als je er recht op kijkt.

3 gedachten over “31 December, nog eventjes

  1. Mijn goede voornemen is om beter mijn mailbox in de gaten te houden.

    De beste wensen voor een gezond en verder ook voorspoedig en fotogeniek 2012 Marjon!

  2. Succes met je goede voornemens. Maar vooral, blijf doen wat je leuk vindt.
    Een goed, gezegend en fotogeniek jaar gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.