31 December, nog eventjes

Nog eventjes en we zwaaien 2011 uit en verwelkomen we het nieuwe jaar. Ik zoals altijd met allerlei goede voornemens. Gezonder eten, wat beter op mijn uitgaven letten, de uitgestelde klusjes aanpakken, wat beter mijn best doen met het huishouden….

Om de een of andere reden vraagt zo’n nieuwjaar daar om, ik denk dat het komt door de luie en overdadige dagen van kerst tot oud en nieuw. Bij mij begint het nieuwe jaar altijd met het opruimen van de kerstboom en opfrissen van de woonkamer. Puntje vier heb ik dan tenminste al een beetje gedaan en ik ga opgeruimd het nieuwe jaar in, nou ja, de kamer dan.

Op de foto zie je wat er nog over is van de kogeldistel in mijn tuintje. Een half bolletje dat op een bloemetje lijkt als je er recht op kijkt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “31 December, nog eventjes”

 1. Margo avatar

  Mijn goede voornemen is om beter mijn mailbox in de gaten te houden.

  De beste wensen voor een gezond en verder ook voorspoedig en fotogeniek 2012 Marjon!

 2. Jetske avatar

  Succes met je goede voornemens. Maar vooral, blijf doen wat je leuk vindt.
  Een goed, gezegend en fotogeniek jaar gewenst!

 3. FotoAnna avatar

  Fijne jaarwisseling Marmein!!
  Lieve groetjes Anna 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *