2 Januari, achtergebleven

De kerstboom staat weer buiten. Hij heeft nauwelijks naalden laten vallen, wie weet is hij zo sterk dat ik hem volgend jaar weer kan gebruiken. Tot die tijd zet ik hem in mijn moestuin, en dan maar duimen dat hij daar blijft staan. Vorig jaar had ik mijn kerstboom bij de kliko’s geplant, maar daar was hij binnen een week gestolen.

De overige kerstspullen zijn ook weer uit de kamer verwijdert. Nou ja, bijna alle spullen, aan de lamp boven de tafel hangt nog een snoertje kerstlichtjes. Een beetje kitch met die veertjes, maar ach, wel zuinig met die ledjes.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *