3 Januari, bezoek

Gisteravond zag ik vanuit mijn ooghoeken ineens iets bewegen in de woonkamer. Het vloog van links naar rechts en landde op de lamp boven de tafel. Het moet ook niet gekker worden, hartje winter en er vliegt een wesp door mijn kamer. Waarschijnlijk had zij gedacht te kunnen overwinteren in een van mijn houtblokken onder het afdakje. En eenmaal het blok in de kamer naast de kachel zal ze van de warmte wakker zijn geworden. Ik heb haar maar naar een droog plekje bij de turfblokken buiten gebracht, daar is vast wel weer een holletje waar ze verder kan slapen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “3 Januari, bezoek”

  1. Laura avatar
    Laura

    Tsssss, hoe verbaasd zou zo’n beest zélf nou zijn… 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *