Tuin

7 Januari, werk aan de winkel

Er is deze week een flinke bult mest gearriveerd. Een gedeelte daarvan komt op mijn moestuintje. De 10 kruiwagens vol die ik besteld had heb ik afgelopen donderdag in 10 hoopjes over mijn landje verdeelt. Uren daar na kon ik het nog ruiken, alsof het al mijn poriën was binnengedrongen en er daarna langzaam uit kwam.

Als het weer het toe laat zal ik de bultjes vandaag gaan verdelen. Iets wat ik nog nooit gedaan heb en waarbij je je dan meteen dingen gaat afvragen: moet ik het nu gewoon over de grond verdelen en laten liggen? Of moet ik het toch in de grond werken? En zou het erg zijn als het op een stukje grond zet waar later groenten op komen die niet van mest houden?

Ik zal vandaag maar beginnen met op internet rondspitten naar antwoorden op deze vragen.

4 gedachten over “7 Januari, werk aan de winkel

  1. Geen mest onder kruiden en worteltjes, anders krijg je bij de laatste heel veel vertakkingen i.p.v. één punt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.