Allerlei

8 januari, geur

Heel zachtjes begint het in mijn woonkamer te geuren, de hyacinten die ik laatst kreeg beginnen te bloeien. Een heerlijke geur vind ik. Maar de warrige kleine bloempjes waren vanmorgen nog knap lastig te fotograferen. De puntige bloemetjes zorgden dat er een hoop onscherpte in de foto zat. Bij het draaien van het potje, in de hoop een verder geopend bloemetje te vinden, zag ik tussen de gerimpelde bloembollen ineens een fris groen puntje. Zou er nog een bol onder zitten of is het een uitloper van een van de andere bollen?

Eén gedachte over “8 januari, geur

  1. We wachten nog op een geurcomputerverbinding, hoewel als ik aan het logje over de mest denk, dan toch maar niet. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.