8 januari, geur

Heel zachtjes begint het in mijn woonkamer te geuren, de hyacinten die ik laatst kreeg beginnen te bloeien. Een heerlijke geur vind ik. Maar de warrige kleine bloempjes waren vanmorgen nog knap lastig te fotograferen. De puntige bloemetjes zorgden dat er een hoop onscherpte in de foto zat. Bij het draaien van het potje, in de hoop een verder geopend bloemetje te vinden, zag ik tussen de gerimpelde bloembollen ineens een fris groen puntje. Zou er nog een bol onder zitten of is het een uitloper van een van de andere bollen?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “8 januari, geur”

  1. Jetske avatar

    We wachten nog op een geurcomputerverbinding, hoewel als ik aan het logje over de mest denk, dan toch maar niet. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *