17 Januari, eindelijk

Eindelijk begint het dan toch een beetje op winter te lijken. Door het donker naar het werk fietsend was de kou goed te voelen op mijn wangen en aan mijn oren. Pas toen ik gistermiddag thuis kwam na het werk kon ik de witte randjes langs de bladeren op mijn tuinpad bewonderen.

Berichten gemaakt 3317

2 gedachten over “17 Januari, eindelijk

  1. Heb ik net mijn blog ingevuld dacht ik daarna, nu nog even bij Marmein kijken.
    Laat ik toch dezelfde foto gebruikt hebben!
    Alleen jij ‘smorgens en ik ‘savonds.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven