17 Januari, eindelijk

Eindelijk begint het dan toch een beetje op winter te lijken. Door het donker naar het werk fietsend was de kou goed te voelen op mijn wangen en aan mijn oren. Pas toen ik gistermiddag thuis kwam na het werk kon ik de witte randjes langs de bladeren op mijn tuinpad bewonderen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “17 Januari, eindelijk”

  1. Rileo avatar

    Heb ik net mijn blog ingevuld dacht ik daarna, nu nog even bij Marmein kijken.
    Laat ik toch dezelfde foto gebruikt hebben!
    Alleen jij ‘smorgens en ik ‘savonds.

  2. Margo avatar

    Mooooi! Jammer genoeg is het weer fini met de vorst…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *