Xarak

19 Januari, weg

Ze liggen her en der door het hele huis. de speelgoedmuizen van Xarak. Maar meneer heeft er nog nooit naar om gekeken. Hij rent er hooguit even achteraan wanneer ik eentje door de kamer gooi, er wordt dan even aan gesnuft en vervolgens wordt het stukje kattenspeelgoed genegeerd. Waarschijnlijk had hij gedacht dat het iets eetbaars was. Het wordt dus hoog tijd om die muisjes maar eens weg te doen.

3 gedachten over “19 Januari, weg

 1. Mijn poes was al een half jaar overleden – 17 jaar oud – en toen vond ik nog een muisje
  van haar onder een kast.
  Kun je je voorstellen dat ik toen heb zitten huilen met het muisje in de hand???

 2. Speelt hij wel met andere dingen?

  Leasekat Luna gaat helemaal uit haar dak met een kapotte schoenveter…. die ligt nu in haar bakje.

 3. @Marron: ik kan mij dat helemaal voorstellen Marron.

  @Karin: Nee, Xarak speelt nauwelijks met iets. Toen ik hem net had nog wel, vond hij het heerlijk om achter een touwtje aan te rennen. Maar hij is daarbij zo hard tegen de tafelpoot aan geknald dat hij nu hard weg rent als ik een touwtje voor zijn neus hou.

  Als ik de muis weggooi rent hij er wel achter aan, maar dat is dan denk ik omdat hij hoopt dat het iets te eten is. Zodra hij er bij is en ruikt dat het niet eetbaar is loopt hij weer weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.