21 Januari, lucht

Gistermorgen waren er vanuit het kantoor waar ik werk weer prachtige wolkenluchten te bewonderen. En als je de camera dan toch bij je hebt maak je daar natuurlijk foto’s van. Helemaal als je een hondje op een kussentje voorbij ziet drijven.

Later op de dag zag ik aan de achterkant van het gebouw een regenboog verschijnen, helaas niet helemaal rond en niet zo fel als ik had gehoopt.

Niet veel later begon het harder te regenen en begon de zon feller te schijnen, dat moest toch zeker een mooie regenboog opleveren dacht ik, maar eigenaardig genoeg bleek het aan de andere kant van het gebouw niet te regenen. Het hield een tijdje aan wat een eigenaardig gezicht was. Keek ik links dan regende het, keek ik rechts dan was het droog en scheen de zon.

Berichten gemaakt 3317

EĆ©n gedachte over “21 Januari, lucht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven