24 Januari, sorry

Vorige week heb ik een kookboek gekregen, Het heet Plenty en staat vol met heerlijke groentegerechten. Handig, want het komende jaar ben ik van plan om veel werk te maken van mijn moestuin, en leuke, lekkere recepten gaan daar zeker bij helpen. Een van die recepten was een knoflooktaart. En jeetje, wat was die lekker. Helaas had dat wel effect op mijn adem. Dus bij deze, voor die collega’s die er last van hadden: sorry.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “24 Januari, sorry”

 1. nizetta avatar
  nizetta

  Hmmmmmmmmmmm, wil je het recept met ons delen? Lijkt heerlijk.

 2. FotoAnna avatar

  Lijkt mij ook heerlijk Marmein!
  Morgen het recept?
  Lieve groetjes van Anna ;-)))

 3. Margo avatar

  Ik ruik het dwars door het glas heen! :mrgreen:

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Het recept over tikken is wel heel wat werk, maar gelukkig heeft iemand anders dat al gedaan. Hier kun je het recept vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *