Allerlei

24 Januari, sorry

Vorige week heb ik een kookboek gekregen, Het heet Plenty en staat vol met heerlijke groentegerechten. Handig, want het komende jaar ben ik van plan om veel werk te maken van mijn moestuin, en leuke, lekkere recepten gaan daar zeker bij helpen. Een van die recepten was een knoflooktaart. En jeetje, wat was die lekker. Helaas had dat wel effect op mijn adem. Dus bij deze, voor die collega’s die er last van hadden: sorry.

4 gedachten over “24 Januari, sorry

  1. Het recept over tikken is wel heel wat werk, maar gelukkig heeft iemand anders dat al gedaan. Hier kun je het recept vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.