25 Januari, familiediner

Het was maar een winderig dagje, afgelopen zondag. Ik was eigenlijk van plan om een koude bak te maken op mijn moestuintje maar door de straffe wind zou daar niet veel van gekomen zijn. Waarschijnlijk zouden de ramen me zo kapot gewaaid zijn. Dan maar binnenshuis wat aan klooien, ook lekker.

Ik had mooi zicht op de mussen die zich te goed deden aan de vetbollen voor het raam. De harde wind deed de kroonluchter waar de bollen aan hingen zo af en toe heftig heen en weer zwaaien, niet dat de mussen zich daar iets van aantrokken…..

Jammer genoeg vervormd youtube de video en wordt de kwaliteit bij het uploaden ook een stuk minder. Ik ga nog op zoek naar een betere upload-site.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “25 Januari, familiediner”

 1. Anita avatar

  Geweldig, het muziekje past er ook helemaal bij. Het lijkt wel of de mussen in een kermisattractie zitten. Last van zeeziekte hebben ze niet!
  Ik zat te denken dat je soms het formaat van plaatjes en filmpjes in je site kunt aanpassen door in de html-code de genoemde pixels aan te passen en dus het formaat dat je te zien krijgt. In blogger past youtube ook niet zo. Er mist dan een stukje. Of dat ook zo werkt voor jouw site is de vraag. Als je begrijpt wat ik bedoel…
  Groet, Anita

 2. Rileo avatar

  Goh dat is party party daar bij jou.
  Leuk muziekje heb je d’r bij bedacht.
  Ik zet filmpjes gewoon op mijn eigen site en die openen dan in Windows Media Player
  Kun je er mee doen wat je wilt in .avi of .wmv

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Bij het uploaden maakt you-tube het filmpje meer vierkant. Wanneer ik de breedte via de html-code aanpas blijft de video de zelfde verhouding houden, ik krijg alleen meer rand er omheen, net zoals jij beschrijft Anita.

  @Rileo: Ik zit niet zo heel ruim in mijn opslagruimte, en een filmpje dat in een ander scherm opent vind ik niet zo mooi. Ik bestudeer nu vimeo als mogelijke upload-site.

 4. Laura avatar
  Laura

  Eeeeenig, die musjes….
  hoe ze daar doodgemoederd aan dat ding hangen in die wind,
  ook plek genoeg en dan nog ruziemaken 😉
  superleuk 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *