26 Januari, begin

Vorig jaar was mijn moestuin niet zo’n succes. Met de nieuwe siertuin bij mijn huis bleef er niet veel tijd meer over voor het volkstuintje. Even had ik er aan gedacht er maar mee te stoppen, maar uiteindelijk heb ik toch mijn moed bij elkaar geraapt en ben ik de kweek die mijn moestuin overwoekerde te lijf gegaan.

Nu breekt het nieuwe tuinseizoen aan en ik heb er zin in. De tuinbonen zijn afgelopen weekend in wc rolletjes gezaaid, de volgende bak met rolletjes staat klaar voor de cappucijners. Geen idee hoe die vers smaken maar met een paar maanden weet ik het. De wc-rolletjes zijn nu op maar gelukkig heb ik een vernuftig apparaatje waarmee ik van krantenpapier rolletjes kan maken. Zowel de wc-rolletjes als de krantenrolletjes kunnen straks met plantje en al de grond in, zo voorkom ik dat ik wortels beschadig bij het uitplanten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

4 reacties op “26 Januari, begin”

 1. Jetske avatar

  Goede tip, die ga ik ook gebruiken.

 2. Anne C avatar
  Anne C

  Geniaal!

 3. Rileo avatar

  Niet te geloven wat een discipline en vinding rijkheid om die rolletjes te gebruiken.
  Hoe kom je d’r op! Succes gewenst…dus

 4. Margo avatar

  Goeie! Ik ga alvast wc rolletjes sparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *