Spitsbergen

31 Januari, achterstand

Ojee ojee, ik heb een stevige achterstand opgelopen. Maar ja, dat krijg je er van als je met van alles en nog wat bezig bent, dan krijg je moeilijk iets af. Zo ook het fotoboek van Spitsbergen. Nog een middag en avond aan Spitsbergen-foto’s te gaan en ik lijk er maar niet aan toe te komen. Tegen de tijd dat ik mij achter de computer heb geinstalleerd komt of Xarak in de weg liggen (het liefst tussen mij en het toetsenbord in) of kan ik mij er niet op concentreren en ga ik met andere dingetjes aan de gang. Ik moet mijzelf toch eens stevig toespreken.

2 gedachten over “31 Januari, achterstand

  1. Ik vind dit een erg mooie foto, waarbij het rolletje eigenlijk een dissonant is. Je vertelt niet wat het is en omdat je het over je Spitsbergen foto’s hebt, vermoed ik dat hij daar is een gemaakt. Een misschien wel heel koude plek waar je liever niet wilt doen wat het rolletje suggereert.
    Groet, Anita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.