31 Januari, achterstand

Ojee ojee, ik heb een stevige achterstand opgelopen. Maar ja, dat krijg je er van als je met van alles en nog wat bezig bent, dan krijg je moeilijk iets af. Zo ook het fotoboek van Spitsbergen. Nog een middag en avond aan Spitsbergen-foto’s te gaan en ik lijk er maar niet aan toe te komen. Tegen de tijd dat ik mij achter de computer heb geinstalleerd komt of Xarak in de weg liggen (het liefst tussen mij en het toetsenbord in) of kan ik mij er niet op concentreren en ga ik met andere dingetjes aan de gang. Ik moet mijzelf toch eens stevig toespreken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “31 Januari, achterstand”

  1. Anita avatar

    Ik vind dit een erg mooie foto, waarbij het rolletje eigenlijk een dissonant is. Je vertelt niet wat het is en omdat je het over je Spitsbergen foto’s hebt, vermoed ik dat hij daar is een gemaakt. Een misschien wel heel koude plek waar je liever niet wilt doen wat het rolletje suggereert.
    Groet, Anita

  2. marleen avatar
    marleen

    Recycle kunst! (ik bedoel niet het rolletje;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *