6 Februari, samenscholing

Ik zag ze in bakjes op de markt liggen, de hoedjes kwamen net boven de rand uit. Eenmaal thuis er uit gehaald bleek het een heuse samenscholing van grote en kleine paddenstoeltjes. Ik vond het bijna zonde om daar het mes in te zetten. Maar ja, ze zijn nu eenmaal al los gesneden van de bodem waarop ze stonden, ik kon er dus maar beter voor zorgen dat het niet voor niets was geweest.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “6 Februari, samenscholing”

 1. Anita avatar

  Wat een mooi verstild portret! Midden Op een barre tocht lijken ze te zijn bevroren.
  Prachtig vastgelegd.
  Groet, Anita

 2. Karin avatar

  Maar nu de brandende vraag: WAT heb je er mee gedaan?

 3. Margo avatar

  In de soep?

 4. Marmein avatar
  Marmein

  Ik heb de paddenstoeltjes in kleinere groepjes gesneden, er nog wat andere soorten paddenstoelen, courgette, knoflook en een sjalotje bij gedaan en dat alles lichtjes aangefruit. Daarna nog wat coquilles met een katenspekje er omheen gewikkeld gebakken en dat alles heerlijk opgepeuzeld. :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *