9 Februari, jongeling

In de wc-rolletjes waar ik 22 januari de tuinbonen zaaide, steken nu de eerste jonge plantjes hun kopjes op. Nu de tuin nog begraven ligt onder een laag sneeuw kan ik mij bijna niet voorstellen dat ik over een paar weken de jonge plantjes al uit kan planten. Maar volgens de tuinierster van deze site is dat dus wel wat moet gebeuren, en daar zij weet waar ze het over heeft zal dat dus wel zo zijn.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “9 Februari, jongeling”

  1. Ina avatar

    Mooie site heeft Diana, als je een plant wild die vlinders aantrekt raad ik deze aan Mirabilis jalapa “Limelight” maaaaaaaaaaar het is in zijn geheel niet jouw kleur……

  2. Marmein avatar
    Marmein

    Ik heb online een witte variant gevonden, dus wie weet….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *