Tuin

9 Februari, jongeling

In de wc-rolletjes waar ik 22 januari de tuinbonen zaaide, steken nu de eerste jonge plantjes hun kopjes op. Nu de tuin nog begraven ligt onder een laag sneeuw kan ik mij bijna niet voorstellen dat ik over een paar weken de jonge plantjes al uit kan planten. Maar volgens de tuinierster van deze site is dat dus wel wat moet gebeuren, en daar zij weet waar ze het over heeft zal dat dus wel zo zijn.

2 gedachten over “9 Februari, jongeling

  1. Mooie site heeft Diana, als je een plant wild die vlinders aantrekt raad ik deze aan Mirabilis jalapa “Limelight” maaaaaaaaaaar het is in zijn geheel niet jouw kleur……

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.